ACD brengt goed zakennieuws

28/02/2009
ACD brengt goed zakennieuws

Crisis? A.C.D. biedt dé oplossing

 

Goed Zaken Nieuws uit West-Vlaanderen: ook ACD gaat de crisis te lijf

ACD in 'Goed Zaken Nieuws'-krant

Gezond kweken verhoogt vraag naar serres


ROESELARE - Bij ACD in Roeselare, opgericht in 1987 door Gustaaf en Cristof Develtere, stijgt de vraag naar hun kwaliteitsproducten. ACD is fabrikant van hobbyserres en overkappingen. "Serres zijn duidelijk meer in trek", zegt Cristof Develtere. "Eigen gekweekte producten zijn goedkoper en gezonder. Door het sterk gewijzigd klimaat wordt het alsmaar moeilijker om buiten te kweken. Met behulp van een serre regelen we ons eigen klimaat." Daarbovenop verbetert ACD voortdurend de kwaliteit. "Door het aanbieden van gehard glas verhoogt ook de veiligheid in en rond de serre."
Daarnaast stijgt ook de vraag naar carports en terrasoverkappingen. "Mensen willen het in en rondom het huis veilig en goed hebben. Vakanties worden minder luxueus, de auto gaat een jaartje langer mee, maar thuis moet het allemaal tot in de puntjes zijn. De overkappingen in aluminium zijn bovendien heel duurzaam, onderhoudsarm en verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren."
"Door een sterk doorgedreven specialisatie spelen we in op deze groeiende vraag. Alle investeringen in automatisering en informatisering lopen verder, waarbij alle aandacht gaat naar het verhogen van de kwaliteit en de service." Verder houdt een medewerkster zich voltijds bezig met het internet, waarbij vijf websites extra worden onderhouden. "Ook het internet is een positieve uitdaging voor ACD." (LVA) Bron: Goed Zaken Nieuws - Krant van West-Vlaanderen - 27 februari 2009 - p. 4

 

A.C.D. biedt gezinnen dé oplossing tijdens de crisis

Door zelf groenten te kweken bespaart u niet alleen honderden euro per jaar, maar kiest u ook voor gezonde voeding! In februari bezocht Radio 2 het bedrijf A.C.D. Het interview over de strategie van A.C.D tijdens de crisis kunt u alvast hier beluisteren.

Krant van West-Vlaanderen brengt Goed Zaken Nieuws

West-Vlaanderen - Ja, 't is crisis en ook in West-Vlaanderen wordt die crisis gevoeld. Maar toch zijn er nog heel wat ondernemingen en bedrijven in onze provincie waar het wél nog goed gaat, waar er nog ruimte is voor investeringen, waar gezocht wordt naar extra personeel en waar er plaats is voor innovatie. Het slechte nieuws mag de media niet blijven beheersen. Reden genoeg voor de ondernemersorganisatie Unizo West-Vlaanderen om bij haar leden op zoek te gaan naar positieve verhalen. Die positieve verhalen vindt u in deze uitneembare bijlage. Goed Zakennieuws dat stimuleert om de crisis verder te lijf te gaan. Bron: Bijlage Krant Van West-Vlaanderen - 27 februari 2009 - p. 1

Extra foto's

Terug ...

Nieuws

ACD heeft ook aan haar gedacht 07/03/2019

Na de man cave is er nu ook de She Shed.

Kom zeker eens langs in onze nieuwe showroom 25/10/2017

ACD serres: Serre - hobbyserre - kweekbak