42e editie: Tuindagen van Beervelde

14/09/2009

Met genoegen blikken we terug op de vorige editie van "De Tuindagen van Beervelde". 23 000 mensen bezochten de tuinbeurs en dat was ook een beetje te danken aan het prachtige weer. Graaf Renaud de Kerchove, de organisator, wou dat zijn evenement meer dan een tuinsalon, bloemenmarkt of een plantenbeurs zou worden en hij slaagt er elke editie in om dat voor elkaar te krijgen. Beervelde is een feest van de tuin! Voor de bezoeker is Beervelde een gelegenheid om de dag door te brengen op een prettige manier: wandelend, op ontdekking in de open lucht, midden in de natuur, ... In Beervelde zijn de exposanten zo goed in het landschap geïntegreerd dat een bezoek een beetje is zoals naar een prachtige tuin gaan waar het toegestaan is om de mooiste planten mee te nemen.

De Tuindagen van Beervelde in oktober 2009: 42e editie

De komende editie van "Beervelde" staat volledig in het thema van appelen en peren uit de tuin. Er worden nieuwe trends op het gebied van tuinplanten voorgesteld, er zullen boekvoorstellingen zijn en er is doorlopend animatie.

Praktische info

Datum en uur: 9, 10 en 11 oktober 2009 van 10 tot 17u Ingang: 10 euro per persoon (inbegrepen: inkom, parking, catalogus, plantencrèche en vervoer van de planten tot aan de straat) - 8 euro per persoon voor groepen van minimum 25 personen - B-dagtrip formule (inkom + trein): van 11,60 tot 20,80 euro per persoon naargelang het traject (tickets in alle Belgische stations te kopen - het station grenst aan het domein) - Gratis voor kinderen tot 14 jaar Waar? Uitrit 11 op de E17, op 2 km richting Lochristi - GPS: Lochristi, Beerveldse Baan 31 Faciliteiten: Mogelijkheid tot het gebruiken van lunch (restaurant en selfservice) - Parking: gratis in grote weiden Informatie: www.parkvanbeervelde.be In één zin... 200 bijzonder goed geselecteerde exposanten (waarvan ACD er één is) en 20 000 bezoekers in een buitengewoon privépark... Beervelde is voor veel mensen een begrip geworden, dé plaats waar tuinvrienden elkaar in een natuurlijke omgeving treffen.

ACD op Tuindagen van Beervelde - 9, 10 en 11 oktober 2009

Op 9, 10 & 11 oktober kon u de ACD serres en serreaccessoires bekijken op de 42e editie van de "Tuindagen van Beervelde".

Extra foto's

Terug ...

Nieuws

ACD heeft ook aan haar gedacht 07/03/2019

Na de man cave is er nu ook de She Shed.

Kom zeker eens langs in onze nieuwe showroom 25/10/2017

ACD serres: Serre - hobbyserre - kweekbak