44ste Tuindagen van Beervelde

09/09/2010
44ste Tuindagen van Beervelde

Tweejaarlijks tuinevenement

We kijken alweer uit naar de 44ste Tuindagen van Beervelde. Ook dan neemt ACD een plaatsje in op één van de mooiste privédomeinen van het land. Tijdens het tuinevenement kunnen bezoekers een stukje geschiedenis opsnuiven. Het publiek wordt meegenomen naar de Middeleeuwen, toen de zijdeproductie nog volledig in handen was van China. Rupsen die leven van de bladeren van de witte moerbeiboom (Morus Alba) maken zijde. Het is dan ook de moerbeiboom die de rode draad vormt tijdens de Tuindagen van Beervelde in oktober.

Bezoekers komen op hun tocht langs de "Grote Zijderoute" in het Park van Beervelde meer te weten over het kweken van rupsen, het haspelen, het weven en spinnen van zijde en over allerhande kruiden die langs deze route groeiden... Daarnaast kunnen ze ook echt zo'n boom kopen of misschien krijgen ze een moerbeiboom cadeau.

U bent van harte welkom vanaf vrijdag 8 tot en met zondag 10 oktober 2010, telkens van 10 tot 17 uur. Net zoals op de vorige Tuindagen, kunt u ons bezoeken op stand 116.

Daar kunt u onze retro zwarte ALU HOBBY SERRE R306H-PLUS RETRO en onze ALU HOBBY SERRE S104H-B met schuine wanden ontdekken. We laten u eveneens kennis maken met enkele nuttige winteraccessoires voor uw serre.

Geniet ook tijdens deze editie van de Tuindagen van Beervelde van de 50 euro deal.

Praktische informatie

Op 8, 9 en 10 oktober 2010 van 10 tot 17 uur. € 10 per persoon - inbegrepen: inkom, parking, catalogus, plantencrèche en vervoer van de planten tot aan de straat. € 8 per persoon voor groepen van minimum 25 personen. Kinderen tot 14 jaar kunnen gratis mee.

Op de E17 (Kortrijk-Antwerpen), 2 km van afrit 11, richting Lochristi. GPS: Lochristi, Beerveldse Baan 31.

Website: www.parkvanbeervelde.be

Terug ...

Nieuws

ACD heeft ook aan haar gedacht 07/03/2019

Na de man cave is er nu ook de She Shed.

Kom zeker eens langs in onze nieuwe showroom 25/10/2017

ACD serres: Serre - hobbyserre - kweekbak