Bedrijven-netwerk-event Roslar10

02/12/2010
Bedrijven-netwerk-event Roslar10

ACD nv voor de vierde maal aanwezig op Roslar10

Voor de 4de maal nam A.C.D. nv deel aan het 2-jaarlijks event Roslar10. Roslar10 is het ultieme netwerkevenement voor ondernemers uit de regio Roeselare. Dit jaar werd gewerkt met een volledig nieuw concept. De stad Roeselare organiseert met Roslar10 - 'Zuurstof voor Ondernemen' - een uniek netwerkevenement.

Net zoals bij de vorige edities is het de bedoeling ondernemers uit de regio Roeselare dichter bij elkaar te brengen en een overzicht te geven van de producten en diensten die de Roeselaarse bedrijven te bieden hebben. Een belangrijke nieuwigheid is het feit dat werd afgestapt van het klassieke statische beursgegeven. Het is een evenement waar mensen elkaar ontmoeten en elkaars bedrijf leren kennen.

Nieuwigheden waren een ronddraaiende catwalk met producten en meerdere multimediale presentaties. Dé eyecatcher van Roslar10 was een uniek badgesysteem dat het netwerken bevorderde: via een persoonlijk registratiesysteem aan de hand van een vragenlijst, werden zoveel mogelijk 'matches' gecreëerd onder de aanwezigen. Iedere badge had een lichtje en als twee badges in dezelfde kleur oplichten, was er een match. Dé ijsbreker voor een goed gesprek.

A.C.D. was in de zaal aanwezig met een serre met blauwe beglazing: hiermee werd een link gelegd naar het industriepark haven, waar u o.a. het bedrijf A.C.D. nv terugvindt.

Tijdens Rolsar10 vond eveneens de Kick-Off van het 'Huis van de Voeding' plaats, waarbij het project voor het eerst aan het grote publiek werd voorgesteld. A.C.D. zal hier zeker ook in participeren. Voor meer informatie over dit doe- en belevingscentrum, lees dan zeker het volledige artikel.

Terug ...

Nieuws

ACD heeft ook aan haar gedacht 07/03/2019

Na de man cave is er nu ook de She Shed.

Kom zeker eens langs in onze nieuwe showroom 25/10/2017

ACD serres: Serre - hobbyserre - kweekbak