Serrespecial lente2011

11/01/2011
Serrespecial lente2011
Een nieuw jaar is van start gegaan en ook dit jaar zijn er bij ACD terug vele nuttige kortingen te rapen. Daarnaast hebben we eveneens een heleboel nieuwigheden aan het assortiment toegevoegd.
 

Het succes van de retrozwarte serres heeft bijvoorbeeld al geleid tot het ontstaan van een zwarte Magi-serre kweekbak. De ACD-kweekbakken nemen niet al te veel plaats in, maar ogen zeker stijlvol in elke tuin.
 

Op het idee van "smaakvol, maar niet al te groot" werd ook verder gewerkt. De 9vakjestuin en de hangende moestuin zijn nog maar twee voorbeelden van de zes producten die toegevoegd werden aan een nieuw onderdeel, namelijk "de mobiele moestuin". Weldra kunt u genieten van al deze zeer voordelige en compacte minimoestuintjes.
 

Bent u geïnteresseerd in één van onze serremodellen, ook dan kunnen wij u een fantastisch voorstel doen. Dankzij de 50-euro-deal werkt u niet alleen op een gezonde, maar ook op een veilige manier in uw serre.
 

Bij aankoop van een ALU HOBBY SERRE actiemodel en bij alle kaskrakermodellen hebt u in de periode van 15-01-2011 t.e.m. 15-06-2011 de keuze:
 

U kiest voor € 50 extra korting op de vermelde promotieprijs en behoudt uw serre in tuinbouwglas
OF
U betaalt een toeslag van € 50 en verkrijgt dezelfde serre, maar wel volledig in veiligheidsglas en dus 7 x sterker!!
 

Een lentefolder boordevol interessante aanbiedingen dus! De folder ligt bij uw lokaal verdeelpunt vanaf 15 januari 2011. U kunt de lentespecial ook online doornemen, door een prijs weten formulier in te vullen.
Terug ...

Nieuws

ACD heeft ook aan haar gedacht 07/03/2019

Na de man cave is er nu ook de She Shed.

Kom zeker eens langs in onze nieuwe showroom 25/10/2017

ACD serres: Serre - hobbyserre - kweekbak