VAB-ledenvoordelen

15/01/2011
VAB-ledenvoordelen

Toon ons uw VAB-lidnummer en geniet van de voordelen bij ACD

Tussen VAB en ACD werd een overeenkomst afgesloten. Deze overeenkomst regelt de modaliteiten van een structurele samenwerking tussen VAB en ACD. Beide partijen hebben als doel een langdurige commerciële relatie op te bouwen die gebaseerd is op vertrouwen en openheid.
Inhoud van de samenwerkingsovereenkomst

Ledenvoordelen VAB-leden genieten van volgend voordeel die ACD aanbiedt (aanbod geldig tot 31 december 2012):

 • een gratis Montana kachel t.w.v. € 79 bij aankoop van een kaskraker (vanaf € 499) of een ACD Prestige® serre. Ideaal als ventilator voor de warme lente/zomerdagen en als verwarming voor koudere herfst/winterdagen.
 • Om recht te hebben op het VAB-ledenvoordeel dienen VAB-leden bij elke bestelling hun VAB lidnummer op te geven. Een lidkaart die later wordt aangeboden, wordt niet aanvaard. 

  VAB zal dit ledenvoordeel permanent communiceren via zijn eigen communicatiekanalen

  Beide partijen garanderen dat ze de wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens naleven. De persoonsgegevens die door VAB aan ACD eventueel worden doorgegeven mogen enkel gebruikt worden voor het cliënteelbeheer van ACD in het kader van deze samenwerking. ACD zal deze gegevens niet gebruiken voor marketingdoeleinden en/of doorgeven aan derde partijen tenzij dit uitdrukkelijk past in het kader van de uitvoering van onderhavige overeenkomst en VAB hiervoor voorafgaandelijk zijn akkoord heeft gegeven.  Wedstrijd VAB: 

  Maak kans op een ACD-serre  -  Meer info vindt u hier
  Meer informatie over onze partner vindt u op www.vabmedia.be.

  Terug ...

  Nieuws

  ACD heeft ook aan haar gedacht 07/03/2019

  Na de man cave is er nu ook de She Shed.

  Kom zeker eens langs in onze nieuwe showroom 25/10/2017

  ACD serres: Serre - hobbyserre - kweekbak