Park van Beervelde opent voor de 45ste keer zijn deuren

19/04/2011
Park van Beervelde opent voor de 45ste keer zijn deuren

Laat u inspireren door de schoonheid van Normandië

ACD telt opnieuw af naar de 45ste Tuindagen van Beervelde. Tijdens dit feest van de tuin kunt u ons op onze vaste plaats terugvinden. Bezoekers zullen volledig ondergedompeld worden in de streek Normandië. Deze verbluffende regio viert dit jaar trouwens haar 1100ste verjaardag!

Langs de dreven van één van de mooiste parken van het land kunnen gasten de prachtige tuinen bewonderen, maar ook van de vele streekproducten proeven. Bij één van de vele standen zal de Normandische kruidendrank 'Benedictine' in de kijker staan. Verder zullen bezoekers er verschillende soorten siroop, pannenkoeken, calvados, wijn, cider en nog zoveel meer lekkernijen kunnen uittesten. Elke aanwezige maakt zelfs kans op het winnen van een fantastisch tuinweekend naar Normandië. Beervelde is natuurlijk ook een tuinsalon waar iedereen doorlopend tal van workshops kan bijwonen over plantenvoeding en het onderhouden van de tuin.

U bent van harte welkom vanaf vrijdag 6 tot en met zondag 8 mei 2011, telkens van 10 tot 18 uur. Net zoals op de vorige Tuindagen, kunt u ons bezoeken op stand 100.

In primeur stellen wij u onze nieuwe houten serre voor, namelijk de ACD® Renaissance. Verder laten wij u kennismaken met onze retro zwarte ALU HOBBY SERRE R205H-PLUS RETRO en onze ALU HOBBY SERRE S106H-B met schuine wanden.

Praktische informatie

Op 6, 7 en 8 mei 2011 van 10 tot 18 uur. € 10 per persoon - inbegrepen: inkom, parking, catalogus, plantencrèche en vervoer van de planten tot aan de straat (€ 9 voorverkoop via www.parkvanbeervelde.be) € 8 per persoon voor groepen van minimum 25 personen. Kinderen tot en met 14 jaar kunnen gratis mee. Honden aan de leiband zijn toegelaten.

Op de E17 (Kortrijk-Antwerpen), 2 km van afrit 11, richting Lochristi. GPS: Lochristi, Beerveldse Baan 31.

Website: www.parkvanbeervelde.be

Terug ...

Nieuws

ACD heeft ook aan haar gedacht 07/03/2019

Na de man cave is er nu ook de She Shed.

Kom zeker eens langs in onze nieuwe showroom 25/10/2017

ACD serres: Serre - hobbyserre - kweekbak