ACD op de homepagina van Gouden Gids!!

27/04/2011
ACD op de homepagina van Gouden Gids!!

Het Roeselaarse bedrijf A.C.D. nv was er als de kippen bij om een banner te plaatsen op de homepage van de vernieuwde website van de Gouden Gids. Dit betekent dat je gedurende 3 maanden, bij om het even welke opzoeking kennis maakt met het merk A.C.D. Kijk zeker even op de aangepaste website: http://beta.goudengids.be

PERSBERICHT Belangrijke upgrade van goudengids.be op basis van behoeften van klant en verkoper garandeert nog betere en relevantere resultaten

De Gouden Gids, een zoekinstrument dat kopers en verkopers met elkaar in contact brengt, lanceerde op 24 februari de bètaversie van de nieuwe goudengids.be website, die nog betere en relevantere resultaten garandeert. Voortaan zullen consumenten veel makkelijker kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn en met meer informatie dan voorheen. Deze nieuwe verbeterde 'vindmachine', nu toegankelijk op http://beta.goudengids.be/ vanaf een desktop of mobiel apparaat, maakt deel uit van de verdere digitale transformatie van goudengids.be.

De ultieme doelstelling van de Goudengids is de consumenten sneller en eenvoudiger in contact brengen met bedrijven. De startpagina op Gouden Gids geeft meteen een duidelijk overzicht van de voordelen die van de iconische Gouden Gids de online 'vindmachine' maakt die kopers en verkopers met elkaar in contact brengt. Goudengids.be geeft de keuze tussen de Gouden en de Witte Gids, biedt een enkel of dubbel zoekvak aan, een hyperlocale zoekfunctie die de stad weergeeft gebaseerd op het zoekgedrag van de koper, de recente zoekopdrachten van anderen, een topical widget, video's en beoordelingen. Kortom, verschillende ingangspunten voor het vinden van de juiste categorie voor de juiste resultaten.

De beschikbare gegevens geven meer detail dankzij de verschillende filters voor de resultaten en de geavanceerde sorteeropties. Dit telkens met als doel de beste resultaten weer te geven. Informatie over bedrijven verschijnt als een pop-up, op het moment dat de gebruiker met zijn muis over de naam van een bedrijf beweegt.

Het concurrentiële voordeel van de Gouden Gids is zonder meer de lokale expertise en de betrouwbare bedrijvengidsen. Deze bieden een schat aan informatie voor consumenten die de de juiste leverancier willen vinden.

ACD lift mee met de campagne van Gouden Gids

Vanaf 15 april lanceerde de Gouden Gids een grootse nationale publiciteitscampagne (radio, tv, 20m² borden, enz.) t.w.v. +/- 3 miljoen euro (!) om deze vernieuwde versie bij het grote publiek kenbaar te maken. Doel is het gebruik van www.goudengids.be te stimuleren en de bekendheid van Gouden Gids te boosten. Deze campagne zal de nodige weerklank vinden. A.C.D. nv zal dankzij deze banner meeliften met de campagne van Goudengids.be.

Voor meer info, contacteer Luc Stragier (luc.stragier@acd.be)

Extra foto's

Terug ...

Nieuws

ACD heeft ook aan haar gedacht 07/03/2019

Na de man cave is er nu ook de She Shed.

Kom zeker eens langs in onze nieuwe showroom 25/10/2017

ACD serres: Serre - hobbyserre - kweekbak