Geef de EHEC-bacterie geen kans en geniet van zelfgekweekte groenten!

17/06/2011


EHEC-bacterie eist al vier doden in Duitsland! Besmetting EHEC-bacterie breidt verder uit: 10 doden! 2-jarige jongen sterft aan EHEC in Duitsland! Sporen van EHEC-bacterie gevonden op groenten afkomstig uit België!
Groenten eten is gezond, maar de berichtgeving omtrent de EHEC-bacterie versterkt deze stelling absoluut niet! Na weken van onzekerheid blijkt de besmetting van groentenscheuten afkomstig te zijn. Dit resultaat komt er jammer genoeg wat laat, want de schrik zit er bij de meeste mensen al goed in. Daarnaast komen ook andere mededelingen binnen zoals het bericht van Thailand. Daarin wordt beweerd dat ze een hele lading groenten uit België hebben onderschept die besmet zou zijn met de bacterie.

Toch hoeft deze situatie u niet volledig af te schrikken. Waarom kweekt u immers zelf niet al deze lekkernijen. Een kersverse variatie aan groentjes uit uw eigen ACD serre die daarenboven volledig ziektevrij is! Elke dag van de week kunt u een andere groente uit uw kweekserre proeven. Enkele voorbeelden van groenten die u nu nog steeds kunt zaaien en planten zijn wortelen, witloof, prei, radijzen, tomaten, verschillende soorten sla, erwten...

Geef de EHEC-bacterie dus geen kans en combineer een gezonde hobby met gezonde voeding. Met andere woorden moestuinieren in een ACD-tuinserre om daarna te genieten van zelfgekweekte groenten vol met goede vitamines.

Extra foto's

Terug ...

Nieuws

ACD heeft ook aan haar gedacht 07/03/2019

Na de man cave is er nu ook de She Shed.

Kom zeker eens langs in onze nieuwe showroom 25/10/2017

ACD serres: Serre - hobbyserre - kweekbak