Out of Africa, maar dan in Beervelde

13/09/2011
Out of Africa, maar dan in Beervelde

Tuinliefhebbers voelen het alweer kriebelen. De 46e editie van de Tuindagen van Beervelde staat voor de deur. Op deze toonaangevende beurs, in één van de mooiste parken van het land, kunnen serreliefhebbers opnieuw terecht op de inmiddels vertrouwde ACD- stand.

Tijdens deze tuindagen stelt ACD u een greep uit haar ACD® Prestige assortiment voor: een actiemodel met schuine wanden (S106H-B), de zwarte gelakte R306H-PLUS RETRO en een actiemodel met rechte wanden (R204L-B).

De openluchtbeurs wil steeds een bepaalde sfeer creëren voor haar bezoekers. Deze keer staan de Tuindagen in het teken van ‘Out of Africa’ waar u zich in een of ander natuurreservaat in Zuid-Afrika zal wanen. ‘Out of Africa’ is trouwens een film van Sydney pollack, gebaseerd op het intrieste verhaal van de Deense Karen Blixen. In Kenia probeerde ze om koffiebonen te telen, maar faalde in haar opzet door tal van externe factoren. Deze opmerkelijke en onconventionele vrouw werd vertolkt door Meryll Streep in de ‘Out of Africa’ film.

Om het thema wat kracht bij te zetten werd barones Karen Blixen in hoogsteigen persoon uitgenodigd om deze editie van de Tuindagen van Beervelde mee te maken. Zowel tuin- als filmliefhebbers zullen tijdens dit weekend zeker hun gading vinden in de gevarieerde activiteiten.

Zo zal er bij één van de vele exposanten een uitgebreid assortiment Afrikaanse planten te vinden zijn. Daarnaast wordt er ook veel aandacht besteed aan de zintuigen ruiken en proeven. Van koffie tot exotische confituren en culinaire kruiden. Verder zullen er eveneens tal van demonstraties en workshops te doen zijn. Niet enkel volwassenen zullen er hun tijd kunnen vullen ook voor de kinderen is er animatie “op zijn Afrikaans” voorzien. Onder begeleiding kunnen ze in bomen klimmen, op mini-shetlands rijden, in boomhutten spelen…

Hopelijk brengt het ‘Out of Africa’ thema van de Tuindagen een stralende nazomerzon met zich mee. Graag tot op onze stand!

Praktische informatie

Op 7, 8 en 9 oktober 2011 van 10 tot 17 uur.

€ 10 per persoon - inbegrepen: inkom, parking, catalogus, plantencrèche en vervoer van de planten tot aan de straat (€ 9 voorverkoop via de website)

€ 8 per persoon voor groepen van minimum 25 personen. Kinderen tot en met 14 jaar kunnen gratis mee. Honden aan de leiband zijn toegelaten. Gelegenheid tot maaltijd.

Op de E17 (Kortrijk-Antwerpen), 2 km van afrit 11, richting Lochristi.
GPS: Lochristi, Beerveldse Baan 31.

Website: Park van Beervelde

Terug ...

Nieuws

ACD heeft ook aan haar gedacht 07/03/2019

Na de man cave is er nu ook de She Shed.

Kom zeker eens langs in onze nieuwe showroom 25/10/2017

ACD serres: Serre - hobbyserre - kweekbak