ACD blikt terug op geslaagd personeelsfeest

07/12/2011
ACD blikt terug op geslaagd personeelsfeest

Zaterdag 3 december was een geslaagde ACD-dag. We trokken met een 50-tal collega's en partners naar Brugge en bezochten daar 3 musea. Bij het opstappen in de bus kreeg iedereen een ACD-goodie-bag. Deze goodie-bag was gevuld met een flesje water, een ACD-USB stick en een zakje ACD m&m's.

Eerste stop was het frietmuseum. We ontdekten de historie van patat tot friet. Na een bezoek aan het museum van deze alom bekende Belgische lekkernij kon iedereen, zoals ze dat in het West-Vlaams zo leuk zeggen, "Wel een frietje stekken". Hoe kon het ook anders, na het bezoek trakteerde ACD iedereen op een puntzak frietjes en een assortiment aan vlees in de kelder van het museum.


Tweede stop was de 'De Halve Maan' waar ze 'de Brugse Zot' brouwen. Dit goudgele drankje heeft een lange weg afgelegd om het kwaliteitsbier te worden dat het vandaag is. Vele collega's kregen spontaan dorst na de geleide rondleiding. De gids verloste hen dan ook uit hun lijden, iedereen werd getrakteerd op een glas blonde Brugse zot van het vat.

Derde en meteen laatste stop in Brugge, was het chocolademuseum. De collega's werden letterlijk ondergedompeld in een 'Choco Story'. We trokken na een grondig bezoek opnieuw door het centrum van Brugge naar de bus. Deze wachtte ons op, aan 't zand. We werden veilig en wel terug bij ACD gebracht, mits een kleine extra Sightseeing tour.

ACD crew
Eenmaal bij ACD aangekomen, werd de ACD crew verwacht voor de 'Bère in m'n serre' voorstelling. Op alle ideetjes kon op objectieve wijze worden gestemd. Na het afgeven van de formulieren kon iedereen aanschuiven in de 'gepimpte' showroom. De showroom was in een feestelijk jasje gestopt door het Sint Elooi-team. Iedereen kon aanschuiven voor een drankje aan de R305, die tijdelijk was omgebouwd tot bar.

Een uurtje later hadden we nog een verrassing in petto en vroegen we de aanwezigen om naar de poort te kijken. Daar verscheen een rode pizzawagen, Carillon pizza, die 2 uur lang zorgde voor pizza's à volonté. Zo konden onze maagjes gevuld worden, na deze toch wel intensieve dag.

Omstreeks 20u30 werden de prijzen uitgereikt voor de 'Bère in m'n serre' wedstrijd. 3 collega's kregen een prijs aangeboden door ACD. Luc Stragier veroverde de 1e plaats, Patrick Kinget en Natacha Goudsmedt deelden de 2e plaats en op 3 stond het idee van Ann-Sophie Bedert. In de categorie 'Woa zatje met jun gedachten' was Filip Van Eecke de grote winnaar. Hij ging met een fles Kidibull naar huis.

Cristof Develtere werd bedankt voor de leuke dag en kreeg een leuk cadeau aangeboden vanwege alle werknemers. Het Sint-Elooi team werd daarna ook nog in de bloemetjes gezet, of liever, in de chocolade!

Het was een geslaagd personeelsfeest.
Bedankt iedereen!!

Terug ...

Nieuws

ACD heeft ook aan haar gedacht 07/03/2019

Na de man cave is er nu ook de She Shed.

Kom zeker eens langs in onze nieuwe showroom 25/10/2017

ACD serres: Serre - hobbyserre - kweekbak