2012 is het jaar van de moestuin, want zelf kweken dat smaakt!

24/01/2012
2012 is het jaar van de moestuin, want zelf kweken dat smaakt!

In 2012 staat het zelf kweken van groenten en fruit in de spotlights. Dit soort initiatieven kunnen we alleen maar toejuichen. Het  jaar van de moestuin, de perfecte gelegenheid om even stil te staan bij alle huidige trends op moestuingebied.Waarom de moestuin niet integreren in jouw siertuin bijvoorbeeld? Een perfecte combinatie om tussen de mooie bloemen toch met jouw groene vingers in de aarde te werken.

Stadstuintjes zijn momenteel ook helemaal hip en trendy. Het creëren  van een persoonlijke groene long, waar je eveneens zelf in groentjes kan voorzien is voor velen bijna een echte must geworden. 

Eigen kweek is trendy, vers en bovenal smakelijk. We evolueren namelijk meer en meer naar een nieuwe kook-en keukencultuur. Daarnaast wint compact kweken aan belang bij de gezinnen. Vandaag hoef je niet per se veel plaats te hebben om te kweken, de vierkante metertuin brengt de oplossing. Wereldwijd is deze tendens merkbaar. De gezinnen en vooral de jongere generaties hebben een nieuwe levensstijl ontdekt, eentje waarin zelf kweken meer dan smaakt! 

ACD is sponsor van dit smakelijke initiatief met toegevoegde waarde.

Terug ...

Nieuws

ACD heeft ook aan haar gedacht 07/03/2019

Na de man cave is er nu ook de She Shed.

Kom zeker eens langs in onze nieuwe showroom 25/10/2017

ACD serres: Serre - hobbyserre - kweekbak