Ontdek onze nieuwe voorjaarsfolder!

27/01/2012
Ontdek onze nieuwe voorjaarsfolder! De ideale producten om te zaaien en te stekken kunt u vinden in onze nieuwe voorjaarsfolder. 2012 wordt een wel heel smakelijk jaar, dit jaar werd namelijk niet voor niets gelanceerd als het jaar van de moestuin. Ook voor ACD is 2012 een speciaal jaar. Een perfectere combinatie konden we ons niet voorstellen, in dit jaar van de moestuin viert ACD immers haar 25ste verjaardag.

ACD is speciaal voor u op zoek gegaan naar 25 nieuwe producten om deze verjaardag in stijl te vieren. Ga in 2012 dus zeker aan de slag met enkele van deze gloednieuwe ACD-producten , zoals onder andere de ACD-bleekklok. Deze bleekklok geeft een geraffineerde smaak aan verschillende groenten, zoals sla, andijvie, witloof... Andere nieuwe producten zijn de ACD-afschermklok, de ACD-spandraden en nog zo veel meer… 

Geef uw plantjes een duwtje in de rug door wat extra licht of warmte te voorzien in de serre. Let zeker ook nog op met nachtvorst. ’S Nachts kan het nog altijd een heel stuk afkoelen, bescherm dus zeker uw zaailingen. U kan in onze voorjaarsfolder nog steeds genieten van onze 50-euro deal bij aankoop van een Kaskraker of een serre uit ons ACD ® Prestige assortiment. Dankzij de deal kunt u met slechts €50 extra te betalen op de vermelde standaardprijs uw volledige serre verkrijgen in veiligheidsglas.

Vind deze folder en alle aanbiedingen bij uw lokale verdeler of vul het ‘Prijs Weten’-formulier in op de website en ontvang hem digitaal.

Kunt u niet wachten? U kunt vanaf nu onze serrespecial ook hier online doorbladeren... Terug ...

Nieuws

ACD heeft ook aan haar gedacht 07/03/2019

Na de man cave is er nu ook de She Shed.

Kom zeker eens langs in onze nieuwe showroom 25/10/2017

ACD serres: Serre - hobbyserre - kweekbak