Ontdek hier de winnaars van onze fotowedstrijd lente/zomer

06/03/2012
De drie grote winnaars van de fotowedstrijd lente/zomer 2011 werden op de hoogte gebracht van het feit dat hun ingestuurde foto in de top-3 is beland. Deze deelnemers werden met een leuke geldprijs van respectievelijk 50€, 75€ en 100€ beloond.

De ingestuurde foto’s dienden te passen binnen het thema “actie” of “tuinieren=leuk”. Een heleboel leuke inzendingen werden hiervoor geselecteerd, maar slechts drie werden uiteindelijk tot winnaar gekroond. 
derde plaats Hervé Notter Op een 3de plaats kwam de prachtig ingevulde foto met de ACD® Prestige serre R307H-B van Hervé Notter te staan. De zomerse zonnebloemen en rood wordende tomaten vallen hierin onmiddellijk op. Naast de serre zelf, geeft de verzorgde tuin de foto een warm en goed gevoel.
2de plaats fotowedstrijd Yves Coppens Een welverdiende 2de plaats is voor de actieve foto van Yves Coppens. Een zeer sterk beeld van een vrouw met haar radijsjes, terwijl er duidelijk nog sneeuw in de tuin te zien is. Een mooi bewijs dat u met behulp van een tuinserre uw eigen klimaat creëert waarin u bijna het hele jaar door van uw eigen verse groentjes kunt genieten.
 1ste plaats fotowedstrijd Familie Dewitte De hoofdprijs van 100€ ging naar de kleurrijke foto van de familie Dewitte. Op deze foto, ietwat vanuit een kikvorsperspectief genomen, is een ACD®Prestige serre met schuine wanden te zien met daarin een verzameling speciale bloemen.

ACD wil alle deelnemers van deze fotowedstrijd bedanken voor de inzendingen. Aan diegenen die niet gewonnen hebben, niet getreurd! Binnenkort organiseren we terug een fotowedstrijd, dus houd zeker de website in de gaten.
Terug ...

Nieuws

ACD heeft ook aan haar gedacht 07/03/2019

Na de man cave is er nu ook de She Shed.

Kom zeker eens langs in onze nieuwe showroom 25/10/2017

ACD serres: Serre - hobbyserre - kweekbak