ACD was aanwezig op de persconferentie ‘Week van groenten en fruit’ (realisatie van All Day Long)

15/03/2012
ACD was aanwezig op de persconferentie ‘Week van groenten en fruit’ (realisatie van All Day Long)

Vandaag waren we aanwezig op de persconferentie van All Day Long op de ‘Vismet’ in Brussel. Deze conferentie was de ‘kick-off’ van de ‘Week van groenten en fruit’ (19 -25 maart). Ambassadrice van deze campagne is Kim Gevaert. Gedurende deze week trekt een campagneteam  doorheen het land. Op 22 maart vindt bijvoorbeeld de All Day Long-marathon plaats. Hiermee gaat de organisatie op zoek naar bedrijven die gezonde voeding en beweging bij de werknemers promoten op de werkvloer. Ook tijdens de zomermaanden benut de organisatie volop de tijd om groenten en fruit onder de aandacht te brengen. Er komt onder meer een speciale actie in Oostende.

Groenten en fruit bezorgen ons dagelijks een flinke portie voedingsstoffen. Vandaag voldoende groenten en fruit eten is een investering voor later. Verschillende studies tonen de positieve rol van groenten en fruit aan in de strijd tegen allerlei aandoeningen en ziektes. U zou voor minder dagelijks groenten en fruit eten. Het is eveneens belangrijk om een gezonde levensstijl aan te leren aan uw kinderen. Het spreekwoord “Jong geleerd is oud gedaan” past perfect in deze context!

ACD steunt de week van groenten en fruit. Dit soort initiatieven juichen we meer dan toe. De persconferentie ging door in een van onze  ACD ® Prestige serres.  Op deze persconferentie waren we ook aanwezig met een nieuw concept waarover wij u in de nabije toekomst meer over zullen vertellen. Wij geloven in de combinatie van eigen kweek met aanvullende groenten van de veilingen. Het belangrijkste in dit verhaal is dat groenten en fruit deze week centraal staan. Het zonnetje schijnt, de lente staat voor de deur, ga dus aan de slag in uw serre!

 Bekijk alle foto's hier.

Ook Thomas van StuBru krijgt bezoek van All Day Long ambassadrice Kim Gevaert. In de Vlog Groenten voor Thomas kan je het bezoek herbekijken.
Terug ...

Nieuws

ACD heeft ook aan haar gedacht 07/03/2019

Na de man cave is er nu ook de She Shed.

Kom zeker eens langs in onze nieuwe showroom 25/10/2017

ACD serres: Serre - hobbyserre - kweekbak