Moestuinieren is hot!

19/03/2012
Moestuinieren is hot!

Moestuinieren lijkt de opvolger te worden van koken. Natuurliefhebber en ‘Groenland’-presentator Bartel Van Riet, meent dat moestuinieren de nieuwe hype is!

Hij heeft het onder meer over de vierkantemetertuin waarmee u op slechts een vierkante meter kunt moestuinieren. Het concept komt overgewaaid uit de VS en begint stilletjes aan hier zijn publiek te vinden. Het grote voordeel is dat de vierkantemetertuin overal geplaatst kan worden. Dankzij de compacte moestuin kunt u, zelfs al woont u in de stad of op een appartement, uw eigen groenten kweken. Het moestuinieren zit dus duidelijk in de lift. De 9-vakjestuin van ACD biedt u een zelfde ervaring als de vierkantemetertuin.

Wie over voldoende ruimte beschikt kan gaan kweken onder glas. Hier biedt ACD u een rijk assortiment aan serres aan.

Het zelf kweken van onder meer tomaten, spinazie, erwtjes, radijzen, wortelen, uien, sla en aardappelen zorgt ervoor dat u uw bord kunt vullen met heerlijke groentjes van eigen kweek! De groenten uit uw 9-vakjestuin of serre zullen u ongetwijfeld veel meer smaken dan diegene die u haalt uit de supermarkt.

Persoonlijkheden zoals Angelo Dorny en Bartel Van Riet tonen aan dat eigen groenten kweken terug hot is. Er worden niet alleen veel boeken over geschreven, maar er is ook veel aandacht voor in diverse tuinprogramma’s en zelfs in kookprogramma’s wordt meer en meer gebruik gemaakt van zelfgekweekte producten.

Kortom: Kweek je eigen groenten en laat het u smaken!

Bron: Bartel Van Riet, "Een moestuin op een vierkante meter", 10/03/2012, Online op: nieuwsblad.be

Terug ...

Nieuws

ACD heeft ook aan haar gedacht 07/03/2019

Na de man cave is er nu ook de She Shed.

Kom zeker eens langs in onze nieuwe showroom 25/10/2017

ACD serres: Serre - hobbyserre - kweekbak