ACD genomineerd binnen maar liefst twee categorieŽn van de Sanoma Tuin Awards

23/03/2012
ACD genomineerd binnen maar liefst twee categorieŽn van de Sanoma Tuin Awards

Vorig jaar wist ACD de publieksprijs binnen de categorie ‘tuininrichting’ tijdens de Tuin&Co Tuinawards voor het moestuintje met vlechtwerk reeds in de wacht te slepen.

Dit jaar zouden we natuurlijk ook graag winnen op de Sanoma Tuin Awards. Deze awards zijn dé vak- en publieksprijzen voor de tuinbranche, die uitgereikt worden door de buitenbladen: Seasons, Home and Garden en Tuin&Co. Binnen 6 categorieën bepaalt u wie de publieksprijs in ontvangst mag nemen.

ACD is maar liefst 4 keer genomineerd binnen 2 categorieën. De ACD fruitkooi en de ACD bleekklok werden geselecteerd in de categorie Tuininrichting. Binnen de categorie Productontwerp werden het ACD mistsysteem en het ACD waterreservoir met druppelsysteem genomineerd.

De ACD bleekklok lijkt ons een zeer nuttig artikel waarmee u uw tuin perfect kan inrichten. Vandaar dat wij iedereen massaal oproepen om hun stem uit te brengen voor dit product. Binnen de categorie “Productontwerp” zijn we dan weer trots u ons mistsysteem te kunnen voorstellen. Stemmen kan via www.buiteninspiratie.nl/stemacties/tuinawards2012.  Bovendien maakt u kans op een iPad2 t.w.v. € 479,-, aangeboden door de Sanoma Tuin Awards. 

Breng dus uw stem uit vóór 15 april 2012 en dit voor de ACD bleekklok en het ACD mistsysteem.

De winnaars van de Sanoma Tuin Awards 2012 en de winnaar van de iPad worden na 10 mei meegedeeld op www.buiteninspiratie.nl .

Vergeet zeker niet te stemmen!

De ACD bleekklok en het ACD mistsysteem wachten op uw stem!

Terug ...

Nieuws

ACD heeft ook aan haar gedacht 07/03/2019

Na de man cave is er nu ook de She Shed.

Kom zeker eens langs in onze nieuwe showroom 25/10/2017

ACD serres: Serre - hobbyserre - kweekbak