ACD neemt deel aan Open Bedrijvendag 2012

06/08/2012
ACD neemt deel aan Open Bedrijvendag 2012

Wat is Open Bedrijvendag?

Op Open Bedrijvendag, ieder jaar weer op de eerste zondag van oktober, gunnen tal van bedrijven het grote publiek een blik achter de schermen. Deze bedrijven zijn zeer verscheiden qua grootte, sector, product,… en bieden een unieke staalkaart van de economische activiteit in Vlaanderen, interessant voor jong en oud. Net daarin ligt de verklaring voor het succes van het grootste eendagsevenement in Vlaanderen.ACD neemt deel aan Open Bedrijvendag 2012 op zondag 7 oktober.

Wij zetten onze deuren open op zondag 7 oktober in het kader van Open Bedrijvendag. Kom gerust een kijkje nemen in Roeselare... Kan je niet wachten tot dan? Dan kan je hier alvast even piepen.


ACD krijgt in de namiddag bezoek van Angelo Dorny en Giovani Oosters

Angelo Dorny ,moestuinexpert en auteur van het boek ‘Angelo’s groentetuin’. Angelo Dorny kent u misschien van het VTM-programma ‘De Keuken van Sofie’, daar verzorgt hij wekelijks de moestuintips.
Hij verzorgt ook wekelijks zijn moestuinrubriek op de ACD® website.


Koken met groenten uit eigen tuin is een culinair hoogstandje.  
Giovani Oosters ,eigenaar en topchef van restaurant Vous Lé Vous en auteur van het boek ‘Groenten van Gio’, komt ook langs. Giovani Oosters kent u misschien van Vitaya, hij heeft er zijn eigen kookprogramma ‘Groenten van Gio’. Online kent u hem als chef-kok van de website 'VTM koken'.

Wie is ACD?


ACD is Belgisch fabrikant van de hobbyserres ACD® Prestige . Vanuit onze 5500m² grote fabriekshal vertrekken jaarlijks duizenden serres naar onze tevreden klanten. U heeft verschillende redenen om als klant te kiezen voor ACD.:

 • U heeft de keuze uit meer dan 150 modellen serres, verschillende modellen tunnelserres, kweekbakken en een heel uitgebreid assortiment accessoires voor de serre.
 • U kunt kiezen uit plastiek, glas of polycarbonaat als materiaal voor uw tuinproduct.
 • ACD biedt u steeds alle producten aan de voordeligste prijzen...

  Kiezen voor ACD is automatisch kiezen voor kwaliteit en service!


 • BEZOEK ACD EN NOG 4 ANDERE OMLIGGENDE BEDRIJVEN (in een straal van 200m)

  Naast ACD® kunt u ook CLUMA, Rubonit, Teamfloral en Bleijko bezoeken op het industriepark HAVEN. Deze bedrijven slaan de handen in elkaar. Er wordt vervoer ingezet tussen deze bedrijven en als u deze bedrijven bezoekt kunt u deelnemen aan een wedstrijd waarbij zeer mooie prijzen te winnen zijn!

  Terug ...

  Nieuws

  ACD heeft ook aan haar gedacht 07/03/2019

  Na de man cave is er nu ook de She Shed.

  Kom zeker eens langs in onze nieuwe showroom 25/10/2017

  ACD serres: Serre - hobbyserre - kweekbak