ACD volledig in harmonie met de Tuindagen van Beervelde

19/09/2012
ACD volledig in harmonie met de Tuindagen van Beervelde Deze herfst is ‘harmonie’ het thema van de Tuindagen van Beervelde geworden. Ook tijdens deze editie is ACD op de vaste standplaats terug te vinden. We zorgen voor een perfecte samenhang tussen onze stand en de prachtlocatie van het grafelijk kasteeldomein, maar ook op onze stand zelf zult u een aantal inspirerende nieuwigheden terugvinden.

ACD stelt u graag de rechte-wand-serre R305H-B en de schuine-wand-serre S106H-B voor. Dit zijn tevens 2 interessante actiemodellen binnen ons uitgebreide gamma ACD® Prestige serres.

Kom zeker langs en maak eveneens kennis met twee primeurs, de ACD®Prestige COMBO en de ACD®Prestige PICCOLO. Het eerste model is een innoverende combinatie van een serre met opberggedeelte. Het 2de model geeft klanten met een kleinere tuin vanaf nu ook de mogelijkheid een tuinserre te kiezen uit het ACD kwaliteitsgamma.

Tijdens uw wandeling op de tuinbeurs zal u daarnaast nog tal van andere interessante initiatieven en demonstraties kunnen ontdekken. Enkele voorbeelden zijn de voorstellingen verzagen van bomen en bloemsierkunst. U zult er ook een aantal zeldzame planten, prachtige tuinrozen, lekker gezonde Shitake champignons en zoveel meer aantreffen.

Praktische informatie

Op 12, 13 en 14 oktober 2012 van 10 tot 17 uur.

€ 10 per persoon - inbegrepen: inkom, parking, catalogus, plantencrèche en vervoer van de planten tot aan de straat (€ 9 voorverkoop via de website).
€ 8 per persoon voor groepen van minimum 25 personen.
Kinderen tot en met 14 jaar kunnen gratis mee. Honden aan de leiband zijn toegelaten. Gelegenheid tot maaltijd.

Op de E17 (Kortrijk-Antwerpen), 2 km van afrit 11, richting Lochristi.

GPS: Lochristi, Beerveldse Baan 31.

Website: Park van Beervelde

Terug ...

Nieuws

ACD heeft ook aan haar gedacht 07/03/2019

Na de man cave is er nu ook de She Shed.

Kom zeker eens langs in onze nieuwe showroom 25/10/2017

ACD serres: Serre - hobbyserre - kweekbak