Bezoek ons op 7 oktober en maak kennis met Angelo Dorny en Giovani Oosters.

03/10/2012
Bezoek ons op 7 oktober en maak kennis met Angelo Dorny en Giovani Oosters.

Naar aanleiding van Open Bedrijvendag hebben wij 2 experten op het gebied van moestuinieren en koken met eigen gekweekte groenten uitgenodigd. Angelo Dorny en Giovani Oosters verwelkomen wij in de namiddag op zondag 7 oktober. U kunt er eveneens hun boek kopen en laten signeren.

ANGELO DORNY

ACD® nodigt Angelo Dorny uit,moestuinexpert en auteur van het boek ‘Angelo’s groentetuin’. Angelo Dorny kent u misschien van het VTM-programma ‘De Keuken van Sofie’, daar verzorgt hij wekelijks de moestuintips. Hij verzorgt ook wekelijks zijn moestuinrubriek op de ACD® website. Angelo Dorny kunt u ontmoeten vanaf 14u. 

GIOVANI OOSTERS

Koken met groenten uit eigen tuin wordt door de Vlaming als culinair hoogstandje aanzien.

Giovani Oosters ,eigenaar en topchef van restaurant Vous Lé Vous en auteur van het boek ‘Groenten van Gio’, komt ook langs. Giovani Oosters kent u misschien van Vitaya, of kent u van VTM koken. Hij heeft eveneens zijn eigen kookprogramma ‘Groenten van Gio’. Giovani Oosters is eigenaar van een ACD® Prestige serre.

Giovani Oosters kunt u ontmoeten vanaf 14u.ACDigitaal!

Ook de digitale inspanningen bij ACD® komen aan bod. De ACD®-website en een facebook actie tijdens Open Bedrijvendag (met GRATIS ‘A CD’ doos voor iedereen die zich op die zondag ter plaatse fan maakt). Naast de doos maakt u eveneens kans om een cadeaubon te winnen van restaurant 'De Steeg' in Roeselare.

SAMEN STERK

ACD® gelooft heel sterk in samenwerking tussen bedrijven.
Naast ACD® kunt u ook CLUMA, Rubonit, Teamfloral en Bleijko bezoeken op het industriepark HAVEN. Er wordt vervoer ingezet tussen deze bedrijven en als u deze bedrijven bezoekt kunt u deelnemen aan een wedstrijd waarbij zeer mooie prijzen te winnen zijn!

Terug ...

Nieuws

ACD heeft ook aan haar gedacht 07/03/2019

Na de man cave is er nu ook de She Shed.

Kom zeker eens langs in onze nieuwe showroom 25/10/2017

ACD serres: Serre - hobbyserre - kweekbak