ACDģ blikt terug op geslaagde Open Bedrijvendag!

09/10/2012
ACDģ blikt terug op geslaagde Open Bedrijvendag! ACD® zette op zondag 7 oktober de deuren open. U kon bij ons een kijkje nemen in onze 5500m² fabriekshal. Als fabrikant van de 'ACD® Prestige- hobbyserre' kon u bij ons zien hoe ons huismerk wordt gefabriceerd. We hebben op zondag ook tal van nieuwigheden voorgesteld. U kon kennis maken met twee primeurs: de ACD®Prestige COMBO en de ACD®Prestige PICCOLO.

De ACD®Prestige COMBO is een innoverende combinatie van een serre met opberggedeelte.

De ACD®Prestige PICCOLO geeft mensen met een kleinere tuin vanaf nu ook de mogelijkheid een tuinserre te kiezen uit het ACD® kwaliteitsgamma. Voor de gelegenheid stopten we de ACD®Prestige PICCOLO serres ook in de trendy kleurtjes roze en groen.

Er werd eveneens een nieuw gamma aan tunnels voorgesteld op Open Bedrijvendag.

Giovani Oosters (chef-kok, bekend van Vitaya en VTM koken) maakte in de namiddag een landschapje van pompoen met gepofte quinoa, verse kruiden en een notenvinaigrette voor ons klaar. De bezoekers konden dit meer dan smaken.

Angelo Dorny (moestuinexpert en groenjournalist) kwam in de namiddag eveneens langs. Hij beantwoordde vragen van bezoekers en u kon er zijn boek kopen en laten signeren.

Wij willen iedereen die een bezoekje bracht aan ACD® bedanken!
Hieronder enkele sfeerbeelden:

Terug ...

Nieuws

ACD heeft ook aan haar gedacht 07/03/2019

Na de man cave is er nu ook de She Shed.

Kom zeker eens langs in onze nieuwe showroom 25/10/2017

ACD serres: Serre - hobbyserre - kweekbak