Lifestyle beurs Wijnegem 26-28 april

23/04/2013
Lifestyle beurs Wijnegem 26-28 april
Bezoek ACD op de lifestyle beurs in Wijnegem. Ontdek er onze nieuwe producten en zet de vroege zomer meteen goed in! 
 
Bezoek de stand van ACD-verdeler Leo De Bie - Aveve Wuustwezel

Alles in verband met "het betere leven" wordt er gepresenteerd.

Praktisch:
Vrijdag 26 april tem. zondag 28 april
Standnummer 3 (dicht bij de ingang)
Algemene inkomprijs: € 8Openingsuren:

telkens van 10 tot 18u.

Honden zijn toegelaten maar dan wel aan de leiband!

Routebeschrijving:

Kom je uit de richting van Gent, Brussel, Hasselt of Antwerpen zelf:  Neem de ring van Antwerpen tot de autostrade E 313 neemt richting Hasselt. Vanaf afrit 18 langs de autostrade E 313 leidt een brede vierbaansweg (Krijgsbaan en Houtlaan) u rechtstreeks naar de zesde editie van onze lifestylebeurs. De tweede lichten zijn aan het Wijnegem Shoppingcenter. Sla pas af aan de derde lichten, aan de nieuwe BMW garage, linksaf richting Sportpaleis, Deurne. Iets verder aan de rechterkant van de weg, net voorbij Michielssens en Bruco is het domein.

Kom je uit de richting van Nederland, dan heeft de GPS de neiging om je binnendoor te sturen via o.a. Brasschaat. Doe dat niet. Neem de ring van Antwerpen tot de autostrade E 313 neemt richting Hasselt.
Vanaf afrit 18 langs de autostrade E 313 leidt een brede vierbaansweg (Houtlaan & Krijgsbaan) u rechtstreeks naar de zesde editie van onze lifestylebeurs. Volg de routebeschrijving zoals hierboven beschreven.

GPS:
De locatie is bijzonder eenvoudig te vinden. Het wordt uiteraard nog eenvoudiger met een GPS. Stel je toestel in op "Wijnegem" en "Merksemsebaan 280".

Terug ...

Nieuws

Bijna Halloween... 28/10/2014

Heeft iedereen al zijn pompoen gemaakt? Het uitgeschraapte vruchtvlees kan je gebruiken voor soep, taart of andere gerechten...

Bezoek ons op Beervelde 06/10/2014

Graag nodigen wij u uit op de herfsteditie van de tuindagen van Beervelde...

ACD serres: Serre - hobbyserre - kweekbak