ACD geeft serre weg op de gouden editie van de Tuindagen van Beervelde

14/10/2013
ACD geeft serre weg op de gouden editie van de Tuindagen van Beervelde

ACD nam deel aan de oktober editie van De Tuindagen van Beervelde. Beervelde vierde de 50° editie van De Tuindagen. Het werd een "Gouden editie"! Om deze verjaardag van De Tuindagen van Beervelde te vieren gaf ACD op zondag 13 oktober een ACD®PRESTIGE Piccolo weg in gouden herfstkleur . (kleurcoating in RAL 2000 oranje geel)

Om 16u kwam Cristof Develtere (de CEO van ACD) ter plaatste op de stand om de gelukkige winnaar van de 'Gouden herfstserre' bekend te maken. De winnaar van de ACD®PRESTIGE Piccolo werd Mevr. Van den Broeck Ria.


De beurs:

De Tuindagen van Beervelde en ACD werken al jaren goed samen. ACD komt altijd een beetje thuis in de moestuin van het Park van Beervelde. Een heel gezellige beurs, waar de stand van ACD voor velen een gevestigde waarde is geworden. De bezoekers vinden snel hun weg naar de ACD-stand. Jaar na jaar horen wij positieve geluiden over het kweken van eigen groenten in de serre.    

"Bij deze editie van De Tuindagen koos ACD voor veel kleuren en geuren. Een kerstserre, een winterserre, een tuinkamer, ... De bezoekers vonden het heerlijk om op onze stand te vertoeven. Alleen maar positieve geluiden horen we dit jaar. Tevreden klanten schrijven iets in het gastenboek. Velen vullen met plezier het wedstrijdformulier in en geven hun gevoel in de moestuin weer in 1 krachtige slogan. Het is duidelijk een gevoel van gelukzaligheid om een serre te bezitten. In ons Belgenlandje kan je er niet omheen hoe handig een serre is in ons klimaat. Een betere beheersing van de 4 seizoenen dankzij een ACD-serre", zo zegt Els van ACD.

ACD was trouwens een van de weinige standhouders die last had van de regen. ACD en de bezoekers schuilden op zondag allemaal gezellig in de tuinkamer of een van de vele serres op de stand.

Terug ...

Nieuws

ACD heeft ook aan haar gedacht 07/03/2019

Na de man cave is er nu ook de She Shed.

Kom zeker eens langs in onze nieuwe showroom 25/10/2017

ACD serres: Serre - hobbyserre - kweekbak