ACD in het ecodorp van beurs Hof & Huis

09/05/2016
ACD in het ecodorp van beurs Hof & Huis

Nieuw dit jaar is het ecodorp.

Noem dit gerust de meest vernieuwende ingreep van de laatste jaren. We kunnen er immers niet om heen: we moeten allemaal iets doen met het milieu en er beter zorg voor dragen. Je kunt tegenwoordig geen magazine openslaan, geen duidingsprogramma bekijken of nieuwsuitzending volgen zonder dat het milieu, de CO2 uitstoot, de ecologische voetafdruk of de klimaatwijzigingen aan bod komen.

Reeds 30 jaar zijn wij fabrikant van hobby kweekserres in duurzaam aluminium. In onze ateliers in Roeselare werken we met duurzame grondstoffen zoals glas en aluminium.
Onze serres zijn een duurzame investering voor heel uw leven. Thema's zoals duurzaamheid, ecologische voetafdruk verminderen, koken met eigen groenten, uit de grond op het bord, ... winnen aan belang bij onze klanten.
Meer en meer (zelfs jonge) mensen kiezen dan ook om hun groenten zelf te kweken, zo leren ze aan hun (klein)kinderen waar hun eten vandaan komt. 
Voor velen is de moestuin ook een plaats waar ze kunnen onthaasten en even kunnen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks bestaan. En dit kan al in hun eigen tuin, zonder dat ze zich moeten verplaatsen voor hun hobby. Meteen nog een duwtje in de rug van het milieu. Extra planten en meer groen zijn ook goed voor de vele tuinbewoners, zoals egels, bijen en tal van insecten, ...

Bezoek "Hof & Huis" op zaterdag 14, zondag 15 en pinkstermaandag 16 mei 2016 telkens van 10 tot 18u.

Het prachtige park van het neogotisch Kasteel d'Aertrycke te Torhout is perfect onderhouden met daarin een prachtige verzameling aan in- en uitheemse bomen, duiventil, badhuis, boothuisjes en twee grote vijvers die het kasteel als het ware omarmen. Door zijn jarenlange traditie is deze beurs uitgegroeid tot een ware topper voor bezoeker en exposant! 

Aanwezige ACD dealer: Aveve Depreitere uit Koekelare 

Terug ...

Nieuws

ACD heeft ook aan haar gedacht 07/03/2019

Na de man cave is er nu ook de She Shed.

Kom zeker eens langs in onze nieuwe showroom 25/10/2017

ACD serres: Serre - hobbyserre - kweekbak