Bezoek ACD op Beervelde 7,8 en 9 oktober

26/09/2016
Bezoek ACD op Beervelde 7,8 en 9 oktober Bezoek ACD op de stand 415 en ontdek ons gamma, de beurscondities en onze enthousiaste collega's. 

Wij brengen de dennengroene serre Lily uit de Introgrow collectie mee naar de beurs, Lily heeft een oppervlakte van 6.2m² (B1m93 x L3m19). Ze is verkrijgbaar in 3 mm tuinbouwglas, 3 mm veiligheidsglas of 4mm polycarbonaat. 

We hebben een kastanjerode R305H-B en een honinggele Piccolo uit de Prestige collectie mee.

We kozen voor deze warme herfstkleuren die passen in iedere moestuin.  


De tuindagen van Beervelde nemen u tijdens deze herfsteditie mee naar Canada, het gastland.

Uit erkentelijkheid voor alles wat de Canadezen tijdens de twee wereldoorlogen voor ons opgeofferd hebben, werd besloten Canada als eregast van deze 56ste editie te verwelkomen.

Als inleiding op 100 jaar The Battle of Passchendaele heeft het Memorial Museum Passchendaele 1917 (stand 701) besloten een Brits geïnspireerde show garden voor te stellen.

The Salient Remembrance Detachment (stand 702) brengen een re-enacting of living history van deze periode. In de villa kun je Canada ontdekken en proeven. Canadian restaurant Mondani brengt ons de echte Canadese keuken, door middel van lokale ingrediënten, een beetje Canadese cultuur en een goede scheut savoir-vivre.

Maple Abroad helpt u de beste Ahornsiroop te kiezen en Canuit brengt beeldhouwwerken en prints uit Canada.De Royal Canadian Legion Branch 005 (stand 723), onderdeel van de Royal Canadian Legion Zone Europa, zal met beeldmateriaal, kranten en posters uit WO1, meer duiding geven aan de slag om Passchendaele. Tevens zullen zij hun vereniging in de kijker plaatsen, namelijk herdenken en gedenken van Canadese militairen.

Er zal ook veel aandacht zijn voor de poppies en voor de Remembrance Day. De stand zal natuurlijk Canada uitstralen en een levensgrote pop van een Canadese Mounty zal niet ontbreken.

De hoofdsponsor voor deze editie is Air Canada. Zij organiseren een wedstrijd waarbij u twee vliegtuigtickets voor een reis naar Canada kan winnen. Meer info op de website van de tuindagen van Beervelde zelf.

7 - 8 - 9 oktober van 10u tot 17u 
Beerveldse baan 33, Lochristi 

Terug ...

Nieuws

ACD heeft ook aan haar gedacht 07/03/2019

Na de man cave is er nu ook de She Shed.

Kom zeker eens langs in onze nieuwe showroom 25/10/2017

ACD serres: Serre - hobbyserre - kweekbak