Aluminium Construction Develtere

ACD
 is Belgisch fabrikant van de ACD® Prestige hobbyserres. Daarnaast vindt u bij ACD het grootste en meest complete aanbod hobbyserres en serre-accessoires van België. Vanuit onze 5500m² grote fabriekshal vertrekken jaarlijks duizenden serres naar onze tevreden klanten. Kiezen voor ACD is automatisch kiezen voor kwaliteit en service!

Het volledige ACD-team staat alvast volledig tot uw dienst!

Historiek

  ACD is serrespecialist sinds 1987. De volledige ACD-geschiedenis kunt u hieronder raadplegen...

Lees meer...
 

Filosofie

  ACD wenst als bedrijf een continue verbetering te realiseren van alle beleidselementen. We streven naar een maximale tevredenheid bij onze klanten en onze werknemers. We luisteren aandachtig naar onze klanten en beantwoorden graag al hun vragen. Ook een goede groepsfeer is essentieel in een bedrijf. Elke medewerker bij ACD is een onmisbare schakel. ACD organiseert verscheidene personeelsactiviteiten om ook buiten de werkomgeving elkaar beter te leren kennen.  

Lees meer...
 

ISO

  Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Bij ACD streven we naar transparantie, correcte implementatie van wat we communiceren en het afleveren van een kwaliteitsvol product.

Lees meer...
 

Ligging

  U vindt verschillende serres, tunnels, kweekbakken, ... in onze showroom in de Zwaaikomstraat in Roeselare. Een plan en routebeschrijving naar ACD kan u hieronder raadplegen...

Lees meer...
 

ACD en kunst

  Een serre dient niet alleen om in te kweken. Een serre kan namelijk ook als kunstobject gezien worden.  Ontdek hieronder de kunstige kant van de ACD® Prestige serre.

Lees meer...

 

Wie is ACD?

ACD heeft ook aan haar gedacht 07/03/2019

Na de man cave is er nu ook de She Shed.

Kom zeker eens langs in onze nieuwe showroom 25/10/2017

ACD serres: Serre - hobbyserre - kweekbak