Actief ontspannen tuin

Actief ontspannen in de tuin is op een heerlijke manier tot rust komen.

Waar de een graag actief en toch ontspannen tuiniert, zal de ander liever blijven relaxen in een makkelijke stoel, genietend van de warme zon en de prachtige natuur.
Om optimaal van het buitenleven te profiteren biedt A.C.D. een bijzonder fraai assortiment in tuin serres en priëlen aan. Heerlijk vertoeven in zo'n prachtig buitenverblijf van A.C.D. is met de moderne technieken en mogelijkheden voor iedereen bereikbaar en betaalbaar. De mogelijkheden zijn legio.

Tuinieren of werken in een serre brengen u tot rust. Sommige mensen zoeken ontspanning door te sporten, doch denk aan de voordelen van actief te zijn in uw tuin en/of serre. Op elk ogenblik van de dag kunt u zich heerlijk ontspannen in de tuin. Daar bovenop geeft een serre het voordeel dat er geen beperkingen zijn wat betreft de seizoenen.

In een serre kunnen we elke maand van het jaar actief zijn : zaaien, stekken, kweken, oogsten, ... Heeft u stress, werken in een serre zal u ontspannen. Kortom, in onze jachtige tijden, zou in geen enkele tuin een serre mogen ontbreken. serre
Sitemap

ACD heeft ook aan haar gedacht 07/03/2019

Na de man cave is er nu ook de She Shed.

Kom zeker eens langs in onze nieuwe showroom 25/10/2017

ACD serres: Serre - hobbyserre - kweekbak