Aanbouw serre

Een aanbouw serre is een enorme meerwaarde voor de woning.

Kiest u voor een ALU HOBBY SERRE aanbouw serre dan heeft u de keuze uit 3 standaardbreedtes, welke u kunt combineren met meerdere lengtes. Kiest u voor een SERRONDOS aanbouw serre, dan is de keuze nog groter.

De SERRONDOS aanbouw serre heeft het uitzicht van een veranda met de kwaliteiten van een serre (gekenmerkt door de enkele beglazing). Een SERRONDOS aanbouw serre is waarschijnlijk de meest budgetvriendelijke aanbouw serre op de markt verkrijgbaar.

Een aanbouw serre is ideaal voor mensen met weinig plaats in de tuin én met een vrijstaande muur. Hou er wel rekening mee dat een muur heel wat licht wegneemt. Eén van de belangrijkste elementen voor het beheersen van uw klimaat is net een maximum van licht. Een veel toegepaste oplossing in dit geval is het wit schilderen van de muur. De weerkaatsing van de zon tegen de witte muur zal u alvast heel wat extra licht opbrengen.

Een aanbouw serre kan zeker heel nuttig zijn in geval u denkt aan het verwarmen van uw serre, waarbij u mogelijks de centrale verwarming van de woning kunt doortrekken tot in uw aanbouw serre. serre
Sitemap

ACD heeft ook aan haar gedacht 07/03/2019

Na de man cave is er nu ook de She Shed.

Kom zeker eens langs in onze nieuwe showroom 25/10/2017

ACD serres: Serre - hobbyserre - kweekbak