Aluminium serres

Aluminium serres: licht en stevig.

Aluminium is een lichte metaalsoort, die bijna oneindig buigzaam is en extreem zwaar belast kan worden. Aluminium voor serres blijft lang houdbaar en vraagt zo goed als geen onderhoud. Aan de binnenzijde van de aluminium spijlen vinden we gleuven waarin verstevigingsschroeven, schappen en tafels, enz. kunnen bevestigd worden.

De aluminium serres zijn gemaakt met profielen die bestand zijn tegen corrosie en ook geschikt zijn voor een decoratieve kleurcoating (een poederlaag in een RAL-kleur). Aldus is de serre ok beter beschermd tegen de invloeden van de natuur. De keuze binnen de aluminium serres is heel groot: van de goedkope kaskrakers tot de super-de-luxe aluminium serres met dubbel glas.

Voor elke hobby hebben we een pasklaar antwoord. Wij nodigen u uiteraard uit tot een dieper bezoek aan onze website waarbij u zelf het ruime assortiment aluminium serres kunt ontdekken. Onze dealers zijn er ook voor u in geval u nog vragen heeft. serre
Sitemap

Kom zeker eens langs in onze nieuwe showroom 25/10/2017

Kookworkshop 24/03/2017

Koken met onbewerkte ingrediŽnten die een toevoeging zijn voor onze gezondheid en die vooral erg lekker zijn. Puur, eerlijk, lekker en gezond. Kom de lekkerste en gezondste recepten zelf uit proberen, tijdens deze GRATIS workshop.

ACD serres: Serre - hobbyserre - kweekbak