Fundering serres

Fundering serres

Als de fundering voor de serres niet deugt, zal de serre verzakken, deuren zullen na verloop van tijd niet goed werken en zullen geconfronteerd worden met glasbreuk.

Daarom is het als fundering voor serres absoluut niet aangeraden te werken met balken, bielsen, tegels, of enkele betonnen blokken. Dat gaat zeker mis. Een aluminium fundering of een fundering uit gegalvaniseerd staal, liefst uit één stuk is het beste. Dan kan de serre worden verplaatst, als de grond uitgeput is, of als u de indeling van de tuin wijzigt, of als u zou verhuizen kunt u de serre zelfs meenemen. Een gemetselde fundering voor serres kan ook, maar deze serres worden dan onroerend goed.

De fundering kunnen we in dit geval niet meer verplaatsen. Zo'n gemetselde fundering voor serres moet minimum 50 tot 60 cm, tot onder de vorstgrens, in de grond beginnen. Door vorst vanuit de grond zal de fundering namelijk opvriezen en scheuren. Een aluminium fundering voor serres vraag heel weinig onderhoud en gaat bijna een leven lang mee. serre
Sitemap

ACD heeft ook aan haar gedacht 07/03/2019

Na de man cave is er nu ook de She Shed.

Kom zeker eens langs in onze nieuwe showroom 25/10/2017

ACD serres: Serre - hobbyserre - kweekbak