vergunning serrondos

Hoe zit het met de vergunningen voor het bouwen van een Serrondos?

Een Serrondos wordt meestal bijgebouwd enkele jaren nadat de woning af is, op een ogenblik dat er weer geld voorhanden is.
Om een Serrondos te bouwen heb je altijd een stedenbouwkundige vergunning nodig. Die moet je aanvragen bij de gemeente. Voor een Serrondos die kleiner is dan 30 m≤, een kroonlijsthoogte heeft die beperkt is tot 3 meter en een nokhoogte van maximaal 4,5 meter heb je geen architect nodig. Als je aan een bestaand gebouw bijbouwt, mogen noch de werken noch de Serrondos zelf een constructieprobleem met zich meebrengen of de stabiliteit van de woning het het gevaar brengen. In deze gevallen volstaat een aanvraagformulier voor eenvoudige dossiersamenstelling. De gemeente zal dan beslissen over de aanvraag. Als de gemeente uw aanvraag heeft goedgekeurd, moet u de vergunning voor de werken uithangen aan de straatkant. Ze moet zichtbaar blijven tijdens de volledige duur van de werken. Serrondos Overkappingen algemeen serre
Sitemap

Kom zeker eens langs in onze nieuwe showroom 25/10/2017

Kookworkshop 24/03/2017

Koken met onbewerkte ingrediŽnten die een toevoeging zijn voor onze gezondheid en die vooral erg lekker zijn. Puur, eerlijk, lekker en gezond. Kom de lekkerste en gezondste recepten zelf uit proberen, tijdens deze GRATIS workshop.

ACD serres: Serre - hobbyserre - kweekbak