De Oxypass-leden van SeniorenNet zijn bij alle ACD dealers meer dan welkom!

De Oxypass-leden van SeniorenNet zijn bij alle ACD dealers meer dan welkom!

www.seniorennet.be is de grootste portaalsite die zich specifiek richt naar de doelgroep van dynamische senioren, met zo'n 3 miljoen (!) bezoekers per maand! De gemiddelde SeniorenNet-bezoeker is 61 jaar, en erg actief, dynamisch, hip,... Uit een marktonderzoek is trouwens gebleken dat 2 op 3 Seniorennet-bezoekers graag tuiniert, en slechts 14% geen eigen tuin heeft!

Bij aankoop van een serre ACD®Prestige of een serre 'kaskraker' (vanaf €499) genieten Oxypass-houders van Seniorennet.be van volgende bijzondere voordelen bij alle dealers van ACD (aanbod wegens succes verlengd en geldig tot 31 december 2013):

 

 • een gratis Montana kachel t.w.v. € 79
 • een gratis schaduwdoek 5 m x 1,2 m t.w.v. € 22 Om recht te hebben op het Oxypass-voordeel dienen Oxypass-houders bij elke bestelling hun OxyPass VIP-voordelenkaart te tonen.
 •  

  Beide partijen garanderen dat ze de wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens naleven. De persoonsgegevens die door seniorennet.be aan ACD eventueel worden doorgegeven mogen enkel gebruikt worden voor het cliënteelbeheer van ACD in het kader van deze samenwerking. ACD zal deze gegevens niet gebruiken voor marketingdoeleinden en/of doorgeven aan derde partijen tenzij dit uitdrukkelijk past in het kader van de uitvoering van onderhavige overeenkomst en seniorennet.be hiervoor voorafgaandelijk zijn akkoord heeft gegeven.

  Meer informatie over onze partner vindt u op www.seniorennet.be

  Extra foto's

  De Oxypass-leden van SeniorenNet zijn bij alle ACD dealers meer dan welkom!  Sitemap

  ACD heeft ook aan haar gedacht 07/03/2019

  Na de man cave is er nu ook de She Shed.

  Kom zeker eens langs in onze nieuwe showroom 25/10/2017

  ACD serres: Serre - hobbyserre - kweekbak