Schaduwdoek op rol 5 m x 1,2 m

Licht weren met schaduwdoeken
Er zijn veel redenen waarom een goede afscherming met schaduwdoeken van belang is: om oververhitting in de serre tegen te gaan, om bepaalde planten te beschermen tegen verbranding en verkleuring, om uitdroging van onze planten te vermijden,...

Een overmaat aan zon kan in het voorjaar en in de zomer de hobbyserre gemakkelijk te warm maken waardoor de planten afsterven. Het ideale is om de serre van buitenaf te schermen, maar zulke systemen staan vlug bloot aan beschadiging door wind en hagel. Daarom is het aangeraden van binnenuit te beschaduwen met een schaduwdoek.

Tijdens de zomer is een afscherming tussen de 40 à 50% voor de meeste planten geschikt. Al kan dat nogal eens variëren van soort tot soort. Varens bijvoorbeeld vragen een afscherming tot 75%, andere planten zoals cactussen vragen zo goed als geen afscherming van de zon.

Schaduwdoek op rol 5 m x 1,2 m Materiaal
Wit afschermingsdoek dat 60% afschermt. De UV-bestendigheid is 75 gram per m². Te gebruiken als schaduwdoek, maar ook goed als vorstbescherming, tuinafscherming en als windscherm. Het doek wordt opgehangen met behulp van bevestigingsclips (snapshots of fixclips).

Afmetingen 
5 m x 1,2 m

Bekijk ook onze andere schaduwdoeken

Artikelnr.Prijs
37220022 euro
Deze prijzen zijn adviesprijzen
Dit zijn prijzen 2017, geldig tot 15/01/2018
Eventuele acties en kortingen en hun voorwaarden kunt u terugvinden in de ACD-folder, deze prijzen zijn geldig voor de tijdsduur van de folder (nu tot 15/10/2017)Schaduwdoeken

ACD heeft ook aan haar gedacht 07/03/2019

Na de man cave is er nu ook de She Shed.

Kom zeker eens langs in onze nieuwe showroom 25/10/2017

ACD serres: Serre - hobbyserre - kweekbak